در صورتی که در محل سکونت یا کار خود از پکیج آلزان طرح ایمرگاس یا یکی از پکیج های زیر استفاده میکنید استفاده از این لیست خطا ممکن است نیاز باشد.
لیست خطا پکیج آلزان طرح ایمرگاس
کد خطا | شرح خطا |
---|---|
1 | تشکیل یا تشخیص شعله |
2 | ترموستات حد |
3 | پرشر فن |
4 | پرشر آب |
5 | NTC گرمایش |
6 | NTC شوفاژ |
22 | رخداد خطا در حافظه |
40 | برق ورودی کمتر از 180 ولت |
72 | پرشر فن در هنگام راه اندازی دچار خطا شده است |
76 | بوبین ماژولاتور دچار ایراد شده است |
77 | نویز حاصل از جرقه زن |
78 | گرادیان دمای گرمایش |
سلام.مایه پکیج الزان داریم که خیلی صدا میده.سرویسکار اومده چندتا قطعه عوض کرده مشکل حل نشده. لطفا برای ما سرویسکار بفرستید.اگر صدای پکیج درست شد به ایشان پول میدهیم
سلام محمدرضای عزیز
ضمن تشکر از نظر شما مسئله صداگیری پکیج ها تا حدود زیادی به ساخت شاسی و سوار شدن قطعات بر روی پکیج بستگی دارد. در صورتی که صدای پکیج شما آزار دهنده است بهترین راه استفاده از تجربه سرویسکار مجرب و متخصص می باشد. با توجه به اینکه آنلاین تعمیر از تکنیسنهای متخصص این امر بهره میگیرد میتوانید درخواست تعمیرات خود را ارسال نمائید. در صورتی که از خدمات ایشان راضی نبودید فقط کافیست به ما اعلام نمائید.
با تشکر
سلام.من پکیج مدل الومینی دارم. خطای ۲ میده. هرچی ریست میکنم برطرف نمیشه. لازمه بگم سرویسکارتون بیاد؟
سلام
بله محمد عزیز. شماره تماس و نام خود را ثبت کنید. در صورتی که مشکل شما تلفنی حل نشد برای شما تکنیسین اعزام خواهد شد.